Geldig in de maande maart en april.

Een gezonde en stralende huid begint bij goede huidverzorging. Bij Bloesem & Blos staat huidverbetering centraal, en wij bieden een scala aan behandelingen om jouw huid te laten stralen. Ontdek welke behandeling het beste bij jou past door een gratis intake te boeken. Profiteer de komende maanden van onze leuke deals:

Murad Advanced Treatment (75 min)

Ervaar een complete wellness-ervaring voor je huid. Nu van €117,50 voor slechts €104,95! Deze behandeling omvat een dubbele reiniging, tonen van de huid, peeling, uitzuiveren van de huid, verzorgend masker, ontspannende massage voor het decolleté, en afsluitend met een passende dag- of nachtverzorging.

Gratis 24-hour Skin Balancing Crème

Boek de hannah behandeling (75 min) bij Daisy of Bianca en ontvang een miniatuur van de 24-hour Skin Balancing Crème als cadeau! Ervaar de hannah behandeling met huidmeting, dieptereiniging, massage, verzorgend masker, en meer.

Nieuw: hannah Xperience (45 min)

Ontdek de kortere versie voor een snelle boost van je huid. Ideaal als je wat minder tijd hebt, maar je huid wel wilt verwennen met reiniging, dieptereiniging, stimulatie, verzorgend masker, en afsluitend met een passende dagverzorging.

Laat je huid stralen bij Bloesem & Blos!

Maak online een afspraak