Over ons

Over Bloesem & Blos

Bloesem & Blos in Alphen aan den Rijn is onder leiding van Thialda van Wijk toonaangevend in de schoonheidsbranche. Samen met het enthousiaste en deskundige team van medewerkers weten zij de gasten optimaal te bedienen. Of dit nou gaat om ontspannende schoonheidsbehandelingen of specifieke huidverbetering.

Bloesem & Blos beperkt zich niet alleen tot het mooier maken van de huid door middel van behandelingen en verzorging. De visie van Thialda is “Een mooie huid komt écht van binnenuit”. Daarom bieden wij een heel lifestyleconcept voor huidverjonging, gezondheidsbevordering, afslanken en vitaliteit. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Wat zeggen onze klanten

Wij vinden het leuk om de reviews die wij krijgen van klanten met u te delen. Zo krijgt u een beter beeld van wat onze klanten vinden van Bloesem & Blos. Wij proberen hier altijd de meest recente reviews te laten zien. 

Thialda van Wijk - Bloesem & blos
Thialda
Team van Bloesem & Blos

Ons team

Met gediplomeerde specialisten

Ons enthousiast en deskunding team aan huidspecialisten en vakmensen in Alphen staat graag voor u klaar. Het team wordt regelmatig getraind om de specialistische behandelingen te kunnen uitvoeren met de nieuwste apparatuur en methoden.

Altijd zijn wij op zoek naar innovatieve producten die zorgen voor nog betere resultaten. Onze gediplomeerde specialisten adviseren en begeleiden u persoonlijk en samen met u stellen we een persoonlijk health-en beautyplan op naar u wensen en doelen. 

Anbos Logo
ProVoet Logo
Logo ProCERT

Wij werken met gediplomeerd schoonheidsspecialisten

ANBOS is representatief voor de hele schoonheidsverzorging. Ze zijn erkend als de woordvoerders van de gediplomeerde  schoonheidsspecialisten. Zowel binnen de branche als mede door de overheid, nationale en internationale organisaties. Voor ons is het lidmaatschap bij deze brancheorganisatie belangrijk. Hiermee onderscheiden we ons als schoonheidssalon.

ProVoet

Wij zijn gediplomeerd pedicure en lid van Provoet, de branchevereniging voor pedicure. Hiermee bent u verzekerd van mijn vakmanschap, want lid worden van Provoet kan alleen als je in bezit bent van een erkend vakdiploma.

ProCERT

Wij zijn geregistreerd in het KwaliteitsRegister, waardoor de behandeling van Diabetici en Reuma-patiënten geheel of gedeeltelijk vergoed zal worden.

ProCERT beheert het Kwaliteitsregister Pedicure (KRP). In het register zijn de kwaliteiten van de beroepsgroep vastgelegd. Het systeem biedt de mogelijkheid aan consumenten en ketenpartners om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de geregistreerde pedicure en dus in de behandeling. 

Maak online een afspraak of telefonisch via 0172 - 490 633