Cadeaubon

Cadeaubon van Bloesem & Blos

Op zoek naar een mooi cadeau dat altijd in de smaak valt?

Met meer dan 75 verschillende behandelingen en honderden prachtige producten is er bij Bloesem & Blos voor zowel de man als vrouw wel iets te vinden waar hij/zij echt blij van wordt! Het gemakkelijke is dat u kunt de cadeaubon ter waarde een bepaald bedrag of een behandeling kunt geven. Wij zorgen er voor dat het als een feestelijk heren- of damespakket wordt ingepakt.

Heeft u haast?

Bel dan even met ons center via telefoonnummer 0172 – 490 633 en laat ons de cadeaubon alvast inpakken zodat u alleen nog maar hoeft te komen betalen als u de cadeaubon op komt halen.

Heeft u geen tijd om de cadeaubon zelf te komen halen? Nadat de betaling binnen is, verzenden wij de cadeaubon naar de door uw opgegeven persoon.

Behandelingen van Bloesem & Blos

Producten

Merken waarmee wij werken

Natuurlijk & hoogwaardig

Bij onze salon in Alphen aan den Rijn hebben wij verschillende huidverbeterende merken. Wij werken met Hannah, Beauté Royale, O.P.I, Murad & Genosys.

Wij kunnen werken op diverse huidbehoeften zoals anti-aging, acne, enz. Er zijn geen standaard behandelingen, alles wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen, huidbehoeften en budget.

Bloesem & Blos staat voor:

Huidverbetering & Zorg

Met passende producten

Bloesem & Blos Hygiëne en veilig

Wij werken veilig

Kwaliteit & Hygiëne

Bloesem & Blos Anbos en PoVoet

Gediplomeerd & Vakkundig

Lid van ANBOS & ProVoet

Beauty-royale-Logo
logo-genosys

Maak online een afspraak of telefonisch via 0172 - 490 633