Het aftellen is begonnen! We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor de officiële opening van Bloesem & Blos op 9 september. Het belooft een dag vol verwondering en verwennerij te worden, en we willen dat jullie erbij zijn.

📅 9 september
10.00u tot 16.00u
📍 Australiëlaan 9, 2408 BN Alphen aan den Rijn

Ontdek wat we voor je in petto hebben:

🌼 Mini-Treatments:

Gun jezelf een korte, ontspannende pauze met onze gratis mini-treatments van 15 minuten. Kies uit, een: Handmassage, Voetmassage, Hoofdmassage, Gratis huidanalyse van hannah of IPL ontharen voor de oksels. Interesse? Reserveer jouw plekje door te bellen naar 0172-490-633 of stuur ons een e-mail op info@bloesemenblos.nl

🎁 Cadeaubon Giveaway:

Maak kans op cadeaubonnen van Bloesem & Blos (2x € 50,00) én Dessour lingerie (2x € 25,00)! Dubbele verwennerij om jezelf of een geliefde te verwennen. Deze dag hebben we een leuke winactie! Benieuwd hoe je de cadeaubonnen kunt winnen? Kom dan langs bij de officiële opening.

💄 Productacties en Advies:

Profiteer van geweldige productaanbiedingen en ontvang persoonlijk advies over welke producten het beste bij jouw behoeften passen. Benieuwd welke producten jij het beste kunt gebruiken? Onze specialisten geven je een vrijblijvend productadvies aan de hand van jouw wensen en de behoeften van jouw huid.

🛍️ Goodie Bags:

Elke bezoeker gaat naar huis met een speciale goodiebag vol verrassingen om je dag nog specialer te maken. Een leuke herinnering aan een feestelijke dag! Wees er snel bij want OP=OP.

💇‍♀️ Acties met Kapper Joyce:

Kapster Joyce heeft speciale acties voor je klaarstaan en een leuke goodie bag met verrassingen!

De officiële opening is een moment om onze dankbaarheid te uiten voor jullie steun en vertrouwen gedurende het afgelopen jaar. We kunnen niet wachten om deze mijlpaal met jullie te vieren!

Dus zet 9 september in je agenda en kom langs om samen met ons te genieten van deze bijzondere dag.

Met warme groeten,
Het Bloesem & Blos Team