In de spotlight: acne!

Acne is één van de meest bekende huidklachten bij zowel jongeren als volwassenen. Dit huidprobleem ontstaat door een verstopping of ontsteking van de talgklieren. Het is een probleem waardoor veel mensen zelfvertrouwen verliezen… En het is niet altijd even makkelijk om er vanaf te komen. Om te kijken naar een mogelijke oplossing, is het eerst belangrijk dat de oorzaak wordt achterhaald.

Oorzaken

Het ontstaan van acne kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het ontstaan als gevolg van hormoonschommelingen, slechte hygiëne, medicijnen, roken, stress en slechte eetgewoonten. Acne kan zich op verschillende manieren uiten, die allen een andere verzorging vereisen.

Behandeling

Bij Bloesem & Blos staat huidverbetering centraal! Wij helpen je graag bij het verminderen/ verhelpen van jouw acne. Allereerst zullen we jouw huid analyseren en aan de hand van deze analyse stellen wij een op maat gemaakt behandel- en productplan voor je samen.

Wist je dat veel zorgverzekeringen acne behandelingen vergoeden? Informeer bij jouw zorgverzekering of jouw behandeling misschien wel wordt vergoed!