Speciaal voor jongeren

Speciaal voor jongeren

Ook jongeren hebben behoefte aan deskundig advies op het gebied van hun huid. Tijdens de puberteit kan het zo zijn dat uw kind of dat jij veel pukkels krijgt of een onrustige huid hebt. Hier is een oplossing voor! 

Bij Bloesem & Blos kunnen tieners tussen de 10-21 jaar komen voor een jongeren behandeling die speciaal gericht is op een jonge huid. 

De jongeren zullen van onze specialisten nuttige adviezen ontvangen over hoe ze hun huid beter kunnen verzorgen. Daarnaast leren ze welke producten ze wel en niet moeten gebruiken.

Speciaal voor jongeren - Bloesem & Blos
Merk voor acné behandeling

Acné

Acné is één van de meest bekende huidklachten, die ontstaat door een verstopping of onsteking van de talgklieren.

Hoe ontstaat acné?
Acné kan worden veroorzaakt door hormoonschommelingen, hygiëne, medicijnen, roken, stress en slechte eetgewoonten. Acné heeft verschillende verschijningsvormen, die ieder een andere behandeling vereisen. Met een doelgerichte behandeling op maat kan dit probleem worden verholpen en/ of voorkomen.

Vergoeding zorgverzekeraar
Wist u dat zorgverzekeraars een groot aantal van onze acné behandelingen tot wel 100% vergoed. Dit verschilt per verzekeraar en per polis. Informeer bij uw zorgerzekeraar of uw behandelingen worden vergoed!

Junior Gezichtsbehandeling

Onze junior gezichtsbehandeling is speciaal samengesteld voor een jonge huid die de puberteit ingaat. De behandeling is mooi tegen onzuiverheden of als opfrisbehandeling. Ontvang een setje thuisproducten bij de eerste behandeling. De behandeling is geschikt voor jongeren t/m 16 jaar. 

 

Gratis huidanalyse

Om huidverbetering te kunnen bereiken, is het belangrijk dat er goed naar de huid gekeken wordt. Daarom werken wij met een huidanalyse. Voor elke gezichtsbehandeling kijken we naar het type van de huid om zo uiteindelijk een beter resultaat te kunnen behalen. Wij nemen hiervoor 30- 45 minuten de tijd. Online kun je een afspraak maken voor een gratis huidanalyse.

Gratis-huidanalyse-scan-Bloesem&blos

Bloesem & Blos staat voor:

Huidverbetering & Zorg

Met passende producten

Bloesem & Blos Hygiëne en veilig

Wij werken veilig

Kwaliteit & Hygiëne

Bloesem & Blos Anbos en PoVoet

Gediplomeerd & Vakkundig

Lid van ANBOS & ProVoet

Beauty-royale-Logo
logo-genosys

Maak online een afspraak of telefonisch via 0172 - 490 633