Pedicure & Voetverzorging Alphen aan den Rijn

Laat uw voeten stralen: neem een Professionele Pedicure behandeling

Bij Bloesem & Blos in Alphen kunt u terecht voor een professionele pedicure behandeling. Onze gediplomeerde pedicure is aangesloten bij Provoet, de branchevereniging voor pedicures. Dit betekent dat u verzekerd bent van vakmanschap en een hoogwaardige behandeling.

Of u nu last heeft van eelt, likdoorns, ingroeiende nagels of gewoon uw voeten wilt laten verzorgen, wij bieden een breed scala aan pedicure behandelingen aan. Daarnaast geven wij ook graag advies over hoe u uw voeten het beste kunt verzorgen en welke producten daarbij het meest geschikt zijn.

Kortom, of u nu last heeft van voetproblemen of gewoon uw voeten wilt laten verwennen, bij Bloesem & Blos bent u aan het juiste adres voor een professionele pedicure behandeling.

Bloesem&Blos-medische-pedicure
Beauté Royale - Bloesem & Blos

Geef je voeten de aandacht die ze verdienen

Vaak wordt er weinig aandacht besteed aan de verzorging van de voeten, maar uw voeten hebben dagelijks heel wat te verduren. Met een goede en regelmatige verzorging van de voeten worden problemen zoals een likdoorn en een ingroeiende teennagel voorkomen. Daarnaast zien uw voeten en gezond en verzorgd uit! Bij Bloesem & Blos kunt u kiezen uit de volgende behandelingen voor de voeten:

  • Pedicure met gellak van OPI;
  • Cosmetische voetbehandeling inclusief lakken;
  • Een voetmasker en het verwijderen van een likdoorn.

Cosmetische voetbehandeling

Een cosmetische voetbehandeling is de perfecte behandeling om de voeten een keer te verwennen. Verbeter de uitstraling van uw voeten. Een cosmetische voetbehandeling bestaat uit: scrub, pakking, massage, nagels vijlen en nagels verzorgen.

Controle behandeling

De perfecte behandeling voor mensen die één keer in de 6-8 weken langskomen voor een pedicurebehandeling, maar tussentijds nog een keer willen langskomen ter controle. Dit is perfect voor mensen met kalknagels, ingroeiende nagels of likdoornen.

nagellak-bloesem&bloes-OPI
Team van Bloesem & Blos

Ons team

Met gediplomeerde specialisten

Ons enthousiast en deskunding team aan huidspecialisten en vakmensen in Alphen staat graag voor u klaar. Het team wordt regelmatig getraind om de specialistische behandelingen te kunnen uitvoeren met de nieuwste apparatuur en methoden.

Altijd zijn wij op zoek naar innovatieve producten die zorgen voor nog betere resultaten. Onze gediplomeerde specialisten adviseren en begeleiden u persoonlijk en samen met u stellen we een persoonlijk health-en beautyplan op naar u wensen en doelen. 

Bloesem & Blos staat voor:

Huidverbetering & Zorg

Met passende producten

Bloesem & Blos Hygiëne en veilig

Wij werken veilig

Kwaliteit & Hygiëne

Bloesem & Blos Anbos en PoVoet

Gediplomeerd & Vakkundig

Lid van ANBOS & ProVoet

Beauty-royale-Logo
logo-genosys

Maak online een afspraak of telefonisch via 0172 - 490 633