Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Welkom bij Bloesem en Blos, de schoonheidssalon die zich richt op het creëren van een gevoel van rust en ontspanning voor onze klant. We zijn verheugd om onze massageservices aan te bieden, welke u zullen helpen uw lichaam en geest te revitaliseren en ontspannen.

Onze getrainde massagetherapeuten begrijpen dat elke klant uniek is. Daarom bieden we een scala aan massages aan die zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Of u nu op zoek bent naar een zachte, kalmerende aanraking om te ontspannen, of een meer intensieve massage om spierpijn en spanning te verlichten, we hebben een optie die bij u past.

Onze massages zijn niet alleen gericht op het verlichten van fysieke pijn en stress, maar ook op het bevorderen van emotioneel welzijn. Door onze massages kunt u diep ontspannen en uw geest kalmeren.

Bij Bloesem en Blos gebruiken we alleen hoogwaardige producten en technieken om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke massage-ervaring krijgt.

Onze massagekamers zijn ontworpen om een serene en rustige omgeving te creëren, zodat u zich volledig kunt ontspannen en genieten van uw massage. We hebben 1 persoonskamers, maar hoe leuk is het om samen met je vriend of vriendin een massage te boeken in onze DUO-behandelkamer!

We zijn er trots op dat we een plek kunnen bieden waar onze klanten kunnen ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven en kunnen genieten van de ontspannende kracht van massage. Neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende massage-afspraak te boeken en laat ons u helpen om volledig te ontspannen en op te laden.

 
 

 

Regenerate response
Bloesem&Blos-gezichtsbehandeling
handdoeken-behandelkamer-bloesem&blos

Een specifiek huidprobleem

Heeft u een specifiek huidprobleem zoals bijvoorbeeld acne? Dan passen wij de bovenstaande gezichtsbehandeling aan voor dit specifieke huidprobleem. Weet u welk huidprobleem u heeft kies dan bij afspraak maken voor het specifieke huidprobleem. Weet u niet precies wat voor huidprobleem u heeft, geen probleem! U kunt een gratis huidanalyse doen bij ons. Huidproblemen die aangepakt kunnen worden, zijn: gevoelige/ droge huid, acne, grove poriën, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, cellulite, rokershuid en rosacea.

Hannah producten

Hannah

Beauté Royale - Bloesem & Blos

Beauté Royale

Murad-productlijn-Bloesem&Blos

Murad

O.P.I-nagellak

O.P.I

Genosys-merk Bloesem & Blos

Genosys

CND Nagellak

CND

Gratis-huidanalyse-scan-Bloesem&blos

Gratis huidanalyse

Optimale weg naar huidverbetering

Om huidverbetering te kunnen bereiken, is het belangrijk dat er goed naar de huid gekeken wordt. Daarom werken wij met een huidanalyse.

Voor elke gezichtsbehandeling kijken we naar het type van de huid om zo uiteindelijk een beter resultaat te kunnen behalen. Wij nemen hiervoor 30- 45 minuten de tijd.

Bloesem & Blos staat voor:

Huidverbetering & Zorg

Met passende producten

Bloesem & Blos Hygiëne en veilig

Wij werken veilig

Kwaliteit & Hygiëne

Bloesem & Blos Anbos en PoVoet

Gediplomeerd & Vakkundig

Lid van ANBOS & ProVoet

Beauty-royale-Logo
logo-genosys

Maak online een afspraak of telefonisch via 0172 - 490 633