Ons team

Maak kennis met ons team

Ons enthousiast en deskunding team aan huidspecialisten en vakmensen staat graag voor u klaar. Het team wordt regelmatig getraind om de specialistische behandelingen te kunnen uitvoeren met de nieuwste apparatuur en methoden.

Altijd zijn wij op zoek naar innovatieve producten die zorgen voor nog betere resultaten. Onze gediplomeerde specialisten adviseren en begeleiden u persoonlijk en samen met u stellen we een persoonlijk health-en beautyplan op naar u wensen en doelen. 

Thialda-bloesem&blos

Thialda

Mijn naam is Thialda van Wijk, eigenaresse van Bloesem & Blos en gediplomeerd pedicure. U kunt bij mij terecht voor een behandeling van de voeten waar eelt, kloven, likdoorns, schimmelnagels en ingroeiende nagels worden behandeld.

Daarnaast blijf ik mijn zelf voortdurend ontwikkelen op het vakgebied zo als medisch pedicure, nagelreparatie, nagel beugels, medical taping, ontharen.

Danielle-salon-Bloesem&Blos

Daniëlle

Mijn naam is Daniëlle. Mijn passie ligt voornamelijk bij de huidverbetering. Ik vind het ontzettend leuk en uitdagend om samen met de klant te gaan kijken hoe we uw huidprobleem aan kunnen pakken.

Daarbij is het stukje ontspanning ook zeker iets waarna ik streef tijdens de behandelingen. U kunt bij mij terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, gepast advies en nog veel meer…
Wie weet zien wij elkaar snel in de salon!

Naomie-beautysalon-bloesem&blos

Naomi

Mijn naam is Naomi en ik ben sinds 2 jaar actief bij Bloesem en Blos. Ik vind het super leuk om samen met u te kijken hoe wij het beste uit uw huid te halen. Daarbij vind ik een stukje ontspanning en klantvriendelijkheid ook erg belangrijk. U kunt bij mij terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, manicure en een stuk advies. Wie weet tot snel in de salon!

Irem

Irem

​Mijn naam is Irem en op dit moment loop ik met veel plezier mijn stage bij Bloesem en Blos. Na een aantal delen met succes te hebben afgerond kunt u bij mij terecht voor een heerlijke lichaamsmassage en een manicure. Tot snel in de salon!

Producten

Merken waarmee wij werken

Natuurlijk & hoogwaardig

Bij onze salon in Alphen aan den Rijn hebben wij verschillende huidverbeterende merken. Wij werken met Hannah, Beauté Royale, O.P.I, Murad & Genosys.

Wij kunnen werken op diverse huidbehoeften zoals anti-aging, acne, enz. Er zijn geen standaard behandelingen, alles wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen, huidbehoeften en budget.

Bloesem & Blos staat voor:

Huidverbetering & Zorg

Met passende producten

Bloesem & Blos Hygiëne en veilig

Wij werken veilig

Kwaliteit & Hygiëne

Bloesem & Blos Anbos en PoVoet

Gediplomeerd & Vakkundig

Lid van ANBOS & ProVoet

Beauty-royale-Logo
logo-genosys

Maak online een afspraak of telefonisch via 0172 - 490 633