Micro­dermabrasie

Microdermabrasie

Bij Bloesem & Blos  in Alphen aan de Rijn kunt u kiezen voor de behandeling microdermabrasie.

Wat is microdermabrasie? 

Microdermabrasie is een peeling die de dode huidcellen verwijdert. De huid wordt onder vacuüm behandeld met een continue stroom van micro-kristallen. Microdermabrasie is een behandelingen waarmee met kristallen een dun laagje van de huid gestructureerd wordt verwijderd. Hierdoor wordt de celvernieuwing van binnenuit gestimuleerd in het lichaam. Met als resultaat een gezondere en stralende huid! 

Specifiek huidprobleem

Microdermabrasie behandeld onder andere het volgende: rimpels, acné, pigmentvlekken, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur, rokershuid en een futloze huid. Microdermabrasie is bijna voor elk huidtype geschikt. De volgende huidproblemen kunnen verbeterd worden door middel van microdermabrasie: Acné, pigmentvlekken, fijne lijntjes & rimpels en rokershuid.

microdermabrasie Bloemsem & Blos
handdoeken-behandelkamer-bloesem&blos

Het resultaat

Om het beste resultaat te kunnen bereiken met microdermabrasie zult u meerdere behandelingen moeten ondergaan. In het consult zal aangegeven worden hoeveel de specialist adviseert. 

Om het resultaat te behouden is het belangrijk dat u de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt. Naast de microdermabrasie behandeling kunt al veel zelf doen om ervoor te zorgen dat uw huid verbetert.

Hannah producten

Hannah

Beauté Royale - Bloesem & Blos

Beauté Royale

Murad-productlijn-Bloesem&Blos

Murad

O.P.I-nagellak

O.P.I

Genosys-merk Bloesem & Blos

Genosys

Gratis-huidanalyse-scan-Bloesem&blos

Gratis huidanalyse

Optimale weg naar huidverbetering

Om huidverbetering te kunnen bereiken, is het belangrijk dat er goed naar de huid gekeken wordt. Daarom werken wij met een huidanalyse.

Voor elke gezichtsbehandeling kijken we naar het type van de huid om zo uiteindelijk een beter resultaat te kunnen behalen. Wij nemen hiervoor 30- 45 minuten de tijd.

Bloesem & Blos staat voor:

Huidverbetering & Zorg

Met passende producten

Bloesem & Blos Hygiëne en veilig

Wij werken veilig

Kwaliteit & Hygiëne

Bloesem & Blos Anbos en PoVoet

Gediplomeerd & Vakkundig

Lid van ANBOS & ProVoet

Beauty-royale-Logo
logo-genosys

Maak online een afspraak of telefonisch via 0172 - 490 633