Microdermabrasie

Microdermabrasie

Bloesem & Blos, uw beautysalon voor hoogwaardige schoonheidsbehandelingen en professioneel advies, biedt een van onze meest populaire en effectieve schoonheidsbehandelingen van dit moment aan – microdermabrasie.

Microdermabrasie is een niet-invasieve (uitwendige), pijnloze behandeling die de bovenste laag van de huid exfolieert en verwijdert. Het maakt gebruik van een speciaal apparaat dat kleine kristallen op de huid blaast en vervolgens vacuüm zuigt om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. Deze behandeling stimuleert de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor de huid er stralender, gladder en gezonder uitziet.

Bij Bloesem en Blos gebruiken we alleen de beste apparatuur en hoogwaardige kristallen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt. Onze ervaren en getrainde schoonheidsspecialisten zullen de behandeling afstemmen op uw huidtype en huidconditie om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt.

Microdermabrasie is een populaire behandeling omdat het veel voordelen biedt. Het kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, acne, ouderdomsvlekken en zonneschade. Het kan ook de poriën verkleinen, de huidtextuur verbeteren en de huid een gezonde gloed geven.

Wij begrijpen we dat elke klant uniek is en daarom bieden wij persoonlijk advies op maat en een oplossing die het beste past bij uw huidbehoeften. Wij nodigen u dan ook graag uit om een afspraak te maken voor een gratis huidanalyse in onze salon. Onze professionele en vriendelijke team staat klaar om u te helpen uw beste huid te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te boeken en uw huid de verjonging te geven die het verdient!

microdermabrasie Bloemsem & Blos
handdoeken-behandelkamer-bloesem&blos

Een specifiek huidprobleem

Heeft u een specifiek huidprobleem zoals bijvoorbeeld acne? Dan passen wij de bovenstaande gezichtsbehandeling aan voor dit specifieke huidprobleem. Weet u welk huidprobleem u heeft kies dan bij afspraak maken voor het specifieke huidprobleem. Weet u niet precies wat voor huidprobleem u heeft, geen probleem! U kunt een gratis huidanalyse doen bij ons. Huidproblemen die aangepakt kunnen worden, zijn: gevoelige/ droge huid, acne, grove poriën, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, cellulite, rokershuid en rosacea.

Hannah producten

Hannah

Beauté Royale - Bloesem & Blos

Beauté Royale

Murad-productlijn-Bloesem&Blos

Murad

O.P.I-nagellak

O.P.I

Genosys-merk Bloesem & Blos

Genosys

CND Nagellak

CND

Gratis-huidanalyse-scan-Bloesem&blos

Gratis huidanalyse

Optimale weg naar huidverbetering

Om huidverbetering te kunnen bereiken, is het belangrijk dat er goed naar de huid gekeken wordt. Daarom werken wij met een huidanalyse.

Voor elke gezichtsbehandeling kijken we naar het type van de huid om zo uiteindelijk een beter resultaat te kunnen behalen. Wij nemen hiervoor 30- 45 minuten de tijd.

Bloesem & Blos staat voor:

Huidverbetering & Zorg

Met passende producten

Bloesem & Blos Hygiëne en veilig

Wij werken veilig

Kwaliteit & Hygiëne

Bloesem & Blos Anbos en PoVoet

Gediplomeerd & Vakkundig

Lid van ANBOS & ProVoet

Beauty-royale-Logo
logo-genosys

Maak online een afspraak of telefonisch via 0172 - 490 633