Micro­dermabrasie

Microdermabrasie

Bloesem & Blos, uw beautysalon voor hoogwaardige schoonheidsbehandelingen en professioneel advies, biedt een van onze meest populaire en effectieve schoonheidsbehandelingen van dit moment aan – microdermabrasie.

Microdermabrasie is een niet-invasieve (uitwendige) behandeling die de bovenste laag van de huid exfolieert (afschilfert). Het maakt gebruik van een speciaal apparaat dat op de huid vacuüm zuigt en kleine kristallen op de huid blaast. Je huid wordt dus als het ware opgetild en gezandstraald. Maar geen zorgen! De behandeling is pijnloos. Microdermabrasie stimuleert de natuurlijke cel vernieuwing van de huid, waardoor de huid er stralender, gladder en gezonder uitziet.

Bij Bloesem en Blos gebruiken we alleen de beste apparatuur en hoogwaardige kristallen om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt. Onze ervaren en getrainde schoonheidsspecialisten zullen de behandeling afstemmen op uw huidtype en huidconditie om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten bereikt.

Microdermabrasie is een populaire behandeling omdat het veel voordelen biedt. Het kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, acne, ouderdomsvlekken en zonneschade. Het kan ook de poriën verkleinen, de huidtextuur verbeteren en de huid een gezonde gloed geven.

We begrijpen dat elke klant uniek is en daarom biedt Bloesem & Blos persoonlijk advies op maat. Zo komen we tot de oplossing die het beste past bij uw huidbehoeften. Wij nodigen u dan ook graag uit om een afspraak te maken voor een gratis huidanalyse in onze salon. Onze professionele en vriendelijke team staat klaar om u te helpen uw beste huid te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te boeken en uw huid de verjonging te geven die het verdient!

microdermabrasie Bloemsem & Blos
handdoeken-behandelkamer-bloesem&blos

Het resultaat

Om het beste resultaat te kunnen bereiken met microdermabrasie zult u meerdere behandelingen moeten ondergaan. In het consult zal aangegeven worden hoeveel de specialist adviseert. 

Om het resultaat te behouden is het belangrijk dat u de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt. Naast de microdermabrasie behandeling kunt al veel zelf doen om ervoor te zorgen dat uw huid verbetert.

Hannah producten

Hannah

Beauté Royale - Bloesem & Blos

Beauté Royale

Murad-productlijn-Bloesem&Blos

Murad

O.P.I-nagellak

O.P.I

Genosys-merk Bloesem & Blos

Genosys

CND Nagellak

CND

Gratis-huidanalyse-scan-Bloesem&blos

Gratis huidanalyse

Optimale weg naar huidverbetering

Om huidverbetering te kunnen bereiken, is het belangrijk dat er goed naar de huid gekeken wordt. Daarom werken wij met een huidanalyse.

Voor elke gezichtsbehandeling kijken we naar het type van de huid om zo uiteindelijk een beter resultaat te kunnen behalen. Wij nemen hiervoor 30- 45 minuten de tijd.

Bloesem & Blos staat voor:

Huidverbetering & Zorg

Met passende producten

Bloesem & Blos Hygiëne en veilig

Wij werken veilig

Kwaliteit & Hygiëne

Bloesem & Blos Anbos en PoVoet

Gediplomeerd & Vakkundig

Lid van ANBOS & ProVoet

Beauty-royale-Logo
logo-genosys

Maak online een afspraak of telefonisch via 0172 - 490 633