Medisch Pedicure in Alphen aan den Rijn

Voorkom en verhelp voetproblemen met Medische Pedicure

Bij diabetes, reuma, Parkinson, Alzheimer, dementie, spasticiteit, kanker, ouderdom, zwangerschap, overgewicht en zware belasting van de voeten verdient voetverzorging extra aandacht. Wij houden uw voeten gezond en geven advies voor verbetering van uw voeten gezondheid.

Wij zijn gediplomeerd pedicure en lid van Provoet, de branchevereniging voor pedicure. Hiermee bent u verzekerd van mijn vakmanschap, want lid worden van Provoet kan alleen als je in bezit bent van een erkend vakdiploma.

Bloesem&Blos-medische-pedicure
Beauté Royale - Bloesem & Blos

Geef je voeten de aandacht die ze verdienen

Vaak wordt er weinig aandacht besteed aan de verzorging van de voeten, maar uw voeten hebben dagelijks heel wat te verduren. Met een goede en regelmatige verzorging van de voeten worden problemen zoals een likdoorn en een ingegroeide teennagel voorkomen. Daarnaast zien uw voeten en gezond en verzorgd uit! Bij Bloesem & Blos in Alphen aan den Rijn kunt u kiezen uit de volgende behandelingen voor de voeten:

  • Medisch Pedicure met gellak van OPI;
  • Cosmetische voetbehandeling inclusief lakken;
  • Een voetmasker en het verwijderen van een likdoorn.

Cosmetische voetbehandeling

Een cosmetische voetbehandeling is de perfecte behandeling om de voeten een keer te verwennen. Verbeter de uitstraling van uw voeten. Een cosmetische voetbehandeling bestaat uit: scrub, pakking, massage, nagels vijlen en nagels verzorgen.

Controle behandeling

De perfecte behandeling voor mensen die één keer in de 6-8 weken langskomen voor een pedicurebehandeling, maar tussentijds nog een keer willen langskomen ter controle. Dit is perfect voor mensen met kalknagels, ingroeiende nagels of likdoornen.

nagellak-bloesem&bloes-OPI
Team van Bloesem & Blos

Ons team

Met gediplomeerde specialisten

Ons enthousiast en deskunding team aan huidspecialisten en vakmensen in Alphen staat graag voor u klaar. Het team wordt regelmatig getraind om de specialistische behandelingen te kunnen uitvoeren met de nieuwste apparatuur en methoden.

Altijd zijn wij op zoek naar innovatieve producten die zorgen voor nog betere resultaten. Onze gediplomeerde specialisten adviseren en begeleiden u persoonlijk en samen met u stellen we een persoonlijk health-en beautyplan op naar u wensen en doelen. 

Bloesem & Blos staat voor:

Huidverbetering & Zorg

Met passende producten

Bloesem & Blos Hygiëne en veilig

Wij werken veilig

Kwaliteit & Hygiëne

Bloesem & Blos Anbos en PoVoet

Gediplomeerd & Vakkundig

Lid van ANBOS & ProVoet

Beauty-royale-Logo
logo-genosys

Maak online een afspraak of telefonisch via 0172 - 490 633