Lichaams­behandeling

Lichaamsbehandelingen

U kunt bij onze salon in Alphen a/d Rijn heerlijke lichaamsbehandelingen ondergaan. Onze lichaamsbehandelingen ontgiften, exfoliëren, verstevigen of ontspannen. Net waar u behoefte aan heeft!

Kies uw lichaamsbehandeling
Heeft u gekozen voor een ontgiftende, exfoliërende of verstevigende behandeling dan gaan wij u een behandeladvies geven zodat u uiteindelijk resultaten zult gaan zien. Daarnaast doen we bij Bloesem & Blos ook lichaamsbehandelingen voor bijvoorbeeld acné op het lichaam.

Speciaal voor mannen
Hotstone Massage Bloemsem & Blos

Hot stone massage

Een heerlijke ontspannende lichaamsmassage met verwarmde stenen. Een traditionele Indiaanse methode die bestaat uit het gebruik van warme basaltstenen. Deze vulkanische stenen hebben een hoog ijzergehalte en een hoge magnetische intensiteit. Deze massage zal uw stress en spanningen verminderen, de balans tussen verschillende lichaamszoners wordt hersteld.

Duur massage: 50 minuten of 80 minuten

Wellness-massage

De wellness- massage is perfect voor als u wel wat ontspanning kunt gebruiken. Deze ontspannende massage bestaat uit een combinatie van drie verschillende methoden. De eerste methode die wordt gebruikt is het gebruik van drukpunten, daarnaast zal er gebruik worden gemaakt van warme stenen. De laatste methode die tijdens de wellness-massage wordt gebruikt is de ontspanningsmassage.

Duur massage: 50 minuten of 80 minuten

Hoofdhuid- oormassage

Tijdens de hoofdhuid-oormassage worden het hele hoofd, de hals en de oren gemasseerd. Deze ontspannende en verzorgende hoofdhuidbehandeling werkt zeer stimulerend op de doorbloeding. Door middel van effleurages, rotaties en drukpunten worden de blokkades van de spieren, die vaak worden veroorzaakt door de spanning, verholpen.

Duur massage: 25 minuten

Drukpunten massage Bloesem & Blos

Bloesem & Blos staat voor:

Huidverbetering & Zorg

Met passende producten

Bloesem & Blos Hygiëne en veilig

Wij werken veilig

Kwaliteit & Hygiëne

Bloesem & Blos Anbos en PoVoet

Gediplomeerd & Vakkundig

Lid van ANBOS & ProVoet

Beauty-royale-Logo
logo-genosys

Maak online een afspraak of telefonisch via 0172 - 490 633