Gezichts­behandeling

Gezichtsbehandeling voor ieder huidtype

Bij Bloesem & Blos in Alphen aan den Rijn hebben wij een groot assortiment aan producten. Dit hebben wij omdat niet iedere huid hetzelfde is. Wij proberen het passende product voor uw huidtype te zoeken zodat we uiteindelijk het beste resultaat kunnen behalen. De gezichtsbehandelingen bij Bloesem & Blos zijn, naast dat ze huidverbeterend zijn, ook nog eens ontspannend!

Wij bieden gezichtsbehandelingen van onze verschillende merken, de specialist zal de gepaste gezichtsbehandeling voor uw wensen en uw huidtype selecteren.

Bloesem&Blos-gezichtsbehandeling
handdoeken-behandelkamer-bloesem&blos

Een specifiek huidprobleem

Heeft u een specifiek huidprobleem zoals bijvoorbeeld acne? Dan passen wij de bovenstaande gezichtsbehandeling aan voor dit specifieke huidprobleem. Weet u welk huidprobleem u heeft kies dan bij afspraak maken voor het specifieke huidprobleem. Weet u niet precies wat voor huidprobleem u heeft, geen probleem! U kunt een gratis huidanalyse doen bij ons. Huidproblemen die aangepakt kunnen worden, zijn: gevoelige/ droge huid, acne, grove poriën, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, cellulite, rokershuid en rosacea.

Hannah producten

Hannah

Beauté Royale - Bloesem & Blos

Beauté Royale

Murad-productlijn-Bloesem&Blos

Murad

O.P.I-nagellak

O.P.I

Genosys-merk Bloesem & Blos

Genosys

CND Nagellak

CND

Gratis-huidanalyse-scan-Bloesem&blos

Gratis huidanalyse

Optimale weg naar huidverbetering

Om huidverbetering te kunnen bereiken, is het belangrijk dat er goed naar de huid gekeken wordt. Daarom werken wij met een huidanalyse.

Voor elke gezichtsbehandeling kijken we naar het type van de huid om zo uiteindelijk een beter resultaat te kunnen behalen. Wij nemen hiervoor 30- 45 minuten de tijd.

Bloesem & Blos staat voor:

Huidverbetering & Zorg

Met passende producten

Bloesem & Blos Hygiëne en veilig

Wij werken veilig

Kwaliteit & Hygiëne

Bloesem & Blos Anbos en PoVoet

Gediplomeerd & Vakkundig

Lid van ANBOS & ProVoet

Beauty-royale-Logo
logo-genosys

Maak online een afspraak of telefonisch via 0172 - 490 633